Indoor soccer events
Uniek concept in Amsterdam

Wij heten je van harte welkom op de website van Indoor Soccer Events. Hier vind je alle informatie over onze openingstijden, tarieven en activiteiten. We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij Amsterdam Indoor Soccer Events.Vanaf juli 2013 heeft Amsterdam een nieuw locatie, Indoor Soccer Events. In de hal ligt er een kunstgrasveld goedgekeurd door FIFA voor professioneel gebruik. Dit is de nieuwe locatie voor voetballend Amsterdam.

Indoor soccer is een vorm van voetbal dat wordt gespeeld op een veld van 30 bij 15 meter. Twee teams van elk vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Indoor soccer wordt gespeeld op een sliding vriendelijk kunstgras dat is omringd door een boarding van een meter hoog. Boven en rondom het veld zijn netten gespannen. Zo blijft de bal in het veld en de snelheid in het spel. Indoor soccer is dynamisch en goed voor je conditie!

Indoor soccer is vergeleken met zaalvoetbal veiliger om te spelen. In een normale zaal is de ondergrond stroef en dat zorgt voor blessures en spierscheuren. In de indoor soccer hal ligt een dempende ondergrond waarop blessures minder snel kunnen ontstaan.

Het veld mag betreden worden met voetbalschoenen (geen stalen noppen in verband met veiligheid) of sportschoenen.

Bovendien beschikken wij op onze nieuwe locatie over een sportcafé, waar u lekker kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Organiseer een voetbal wedstrijd of een feestje

Indoor soccer events

CONTACT OPNEMEN